dilluns, 28 d’abril del 2014

DAVID JULIÀ GUANYADOR DE LA XIX EDICIÓ DE LA PROVA CANGUR DE CATALUNYA, ANDORRA I CATALUNYA NORD!



La prova Cangur, organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques mitjançant la resolució de problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els participants i les participants es reuneixen amb companys i companyes d’altres centres i tenen un temps d’una hora i un quart per intentar resoldre els problemes.
El passat 20 de març, Le Kangourou sans frontières, va realitzar i celebrar la prova Cangur 2014, amb més de 500 centres i prop de 20.000 alumnes preinscrits d’arreu de Catalunya, Catalunya Nord i Andorra per la nostra demarcació geogràfica.
El nostre centre, per segon any cop consecutiu, va participar en la prova; i aquest any va inscriure a l’activitat un total de 7 alumnes. Aquí teniu els escollits i els resultats obtinguts.

Moltes felicitats a tots els alumnes per les magnífiques qualificacions!!!!
 







D’un total de 7.866 alumnes de 3er d’ESO, Idoia Altaba ha obtingut la posició 80 i la situa dins del 3% dels alumnes millors posicionats. Moltes felicitats!!!!

D’un total de 6.698 alumnes de 4rt d'ESO, David Julià és el GUANYADOR!!!!! MOLTES FELICITATS!!!
L'acte d'entrega de premis de la XIX Prova Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques es farà el proper dia 15 de maig de 2014, a les 6 de la tarda, a l'auditori del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Aquí podeu veure els cracks matemàtics del centre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada