dissabte, 5 de gener del 2013

Agraïments al nostre Institut Escola

Aviat farà un any, per al dia de la Pau del passat 2012, bona part dels pares, mares, avis, àvies, docents, alumnes i veïns de Batea vam sortir als carrers per caminar per la Pau i la Solidaritat. Vam recollir diners per col·laborar amb la iniciativa de dues noies de les nostres terres per posar en funcionament una escola a la República Dominicana. La Escuelita, com l'han anomenat els habitants del barri de Los Sotos Bajos d'Higüey, ja està en ple funcionament gràcies a la feina d'aquestes noies i a les aportacions econòmiques d'organitzacions i centres com el nostre. En el vídeo que més avall podeu veure els alumnes de la Escuelita ens donen les gràcies per l'ajuda que vam enviar-los el curs passat.

Si seguiu el següent enllaç  visitareu el blog de l'Associació Juntos Podemos Superarnos: http://juntospodemossuperarnos.blogspot.com.es/

Esperem que d'aquí pocs dies quan tornem a caminar per Batea promovent la Pau i la Solidaritat siguem molts més que l'any passat i  d'aquesta manera poder contribuir a que els infants i joves d'Higüey rebin l'educació que nosaltres voldríem per als nostres fills.

A continuació veureu en què s'han invertit els diners que entre tots vam recollir.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS, ENS VEIEM EL PRÒXIM 30 DE GENER DIA DE LA PAU.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada